NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Concentració per reivindicar el nou centre de salut de Pedreguer

La consellera de Sanitat es compromet a estudiar el projecte

Prop de 300 veïns de Pedreguer es concentraren a les portes de l’ajuntament per reclamar a la consellera de Sanitat, Ana Barceló, una reivindicació històrica, la construcció del nou centre de salut, promès des de fa dues dècades. La consellera va evitar donar un compromès ferm sobre aquest projecte però sí va avançar que en pocs dies anunciaria si s’inclou una partida als pressupostos del Consell del 2019 per posar en marxa el projecte d’execució, això sí, adaptat a les noves necessitats. El que sí va anunciar fou la remodelació de l’actual ambulatori, que funciona des de 1982 i que presenta moltes deficiències, tal i com va poder comprovar in situ. Prèviament es va celebrar una reunió entre el secretari autonòmic de Sanitat i el govern local.

L’Ajuntament va començar a negociar amb la conselleria l’edificació d’aquesta infraestructura sanitària fa 18 anys. En març del 2006 va cedir una parcel·la de 1440 m2. A més, quan el Consell del PP va privatitzar la gestió sanitària de la Marina Alta, en 2008, el centre de salut no es va incloure al plec de condicions del contracte. I ara que la Generalitat vol rescatar la gestió sanitària i tornar-la a fer pública, el projecte tampoc ha entrat, de moment, als pressupostos del proper any. Ara almenys hi ha una esmena per a que es creï la partida.

 

 

Des de la Plataforma asseguren que tornaran a eixir al carrer si no ven complits els terminis acordat.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.