NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els xiquets de Pedreguer reben la visita dels patges reials per a lliurar les seues cartes

Una vesprada màgica.

Els patges reials han visitat Pedreguer per a rebre com cada any les cartes dels més menuts. Unes cartes repletes de desitjos i molta il·lusió.

Ahir per la vesprada als Pòrxens es va viure tota una festa amb animació, jocs infantils, berenar i inflables per fer més amena l’esperada arribada d’aquests especials ajudants dels Reis Mags. Uns jugaven a hoquei, altres al parxís. I també passejaven pels carrers alguns personatges de la factoria Disney.

Pares i xiquets feien llargues cues esperant el seu torn amb la carta en mà.

Els tabals i dolçainers avisaven de l’imminent arribada dels patges. Els cavalls els obrien pas i els rostres dels xiquets de Pedreguer reflectien gran emoció. Els patges van prendre el seu lloc per escoltar molt atentament les peticions d’enguany. I es que tenen un encàrrec molt important. Després els esperava la bústia reial, que traslladarà els desitjos dels xiquets, que són molts, directament als Reis Mags.

Inclús alguns portaven el seu llistat molt ben guardat. Altres amb un clar Rei Mag preferit

Un dia màgic, ple de nervis, però sobretot de molta emoció, perquè molt prompte els seus Majestats compliran els somnis dels més menuts.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.