NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Teulada Moraira acollirà la presentació d'equips de la Vuelta Ciclista a España 2019

El 22 d'agost.

Aquest és el lloc elegit per a la presentació dels equips de la 74 edició de la Vuelta Ciclista a España 2019, l’esplanada del castell de Teulada Moraira junt a la platja. Es tracta d’un dels actes més importants de la Vuelta, que tindrà lloc dos dies abans de l’inici de la primera etapa, concretament el 22 d’agost i que serà retransmès en directe per la televisió nacional.

La Vuelta 2019 arranca el dissabte 24 d’agost des de l’extraordinari entorn de Les Salines de Torrevella amb un contrarellotge per equips de 18 quilòmetres. Com l’eixida es celebra al sud de la província s’ha treballat per a que aquest esdeveniment tinga lloc al nord, en un escenari privilegiat difícil de superar.

La Vuelta és enguany una aposta directa de la Diputació ja que no només l’etapa inaugural, també les dos següents passaran per terres alacantines. La segona Benidorm – Calp amb un recorregut de 193 quilòmetres i la tercera de 186 anirà d’Ibi a Alacant.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.