NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El IVAM ADA Alcoi acull la mostra "Hilando ideas, tejiendo arte"

Esta mostra ha convertit en artistes als estudiants enginyers del campus d?Alcoi

El Campus d’Alcoi i la càtedra Aitex-UPV han sigut els artífex d’un projecte desenvolupat fora de les aules que ha convertit als enginyers en artistes. Parlem de l’exposició “Hilando idees, tejendo arte” que alberga el IVAM ADA d’Alcoi on s’han barrejat diferents disciplines amb un resultat magnífic.

Una mostra interessantíssima resultat del treball realitzat durant el taller plàstic i tèxtil “Entrelazados” dirigit per Soledad Sevilla i Simón Zabell que va tenir lloc el passat mes de març en les instal·lacions del departament d’Enginyeria Tèxtil i Paperera. En AITEX també es va desenvolupar una de les sessions i l’institut tecnològic va facilitar els equips per al projecte.

 

 

Els integrants del taller foren els estudiants que pertanyen a Texdencia, grup de Generació Espontània junt amb les artistes Mónica Jover i Silvia Sempere. Cada integrant va realitzar dos tipus de teixits que enllacen amb els plantejaments de Gilles Deleuz i Félix Guattari sobre l’espai llis i estirat tractat en l’exposició. Per un costat, podem vore la reutilització de les seues peces de vestir mesclades amb fibes de PLA i Lyocel per obtenir un no teixit, dut a terme als laboratoris d’Aitex i per altra banda, cada integrant del taller realitzaria una obra amb tela Jacquard del laboratori del Departament d’Enginyeria Tèxtil del campus.

 

 

L’exposició romandrà a l’IVAM ADA d’Alcoi fins al 27 d’octubre.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.