NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

59 Saló Nacional de fotografia

Dos xativins premiats en el certamen d´enguany

La Casa de Cultura de Xàtiva acull fins el dia 10 de gener les obres més destacades del concurs de fotografia que, des de fa 59 edicions, organitza l’Associació Fotogràfica Setabense d’Aficionats, coneguda com AFSA.

Enguany Carlos Bravo, de Castelló, s’ha emportat el primer premi i 1.000 euros pel seu treball i la madrilenya Ángela Sairaf s’emporta cap a la capital d’Espanya el segon premi, dotat amb 400 euros. El tercer premi ha sigut per al xativí Javier Alcázar, que s’emporta 400 euros. Pel que fa a la millor col·lecció de la categoria Premi Social, els enfarinats retratats pel xativí Eduard Francés s’emporten el premi i 350 euros, mentre que són els paisatges immòbils de l’alacantí Vicent Bataller els que s’emporten els 300 euros com a finalistes.

L’ús del blanc i negre ha estat molt estès en la present edició del Saló Nacional de Fotografia xativí, un certamen on es veuen treballs molt interessants que reflecteixen l’actualitat arreu del món, ja siga a través dels costums, de les persones, dels paisatges rurals o de les vistes urbanes. La mostra pot contemplar-se en la Casa de Cultura de Xàtiva fins el dia 10 de gener.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.