NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Teulada-Moraira, Xàbia i Calp en Fitur 2020

La sostenibilitat i la desestacionalització del turisme factors claus de la promoció d'aquestes localitats

La presència de les nostres localitats a Fitur encara donen molts titulars i tres dels més turístics acudien sota el paraigües de Costa Blanca.

Comencem el recorregut per la costa alacantina des de Teulada-Moraira que enguany compta amb una nova peça audiovisual que recull els seus encants i fites turístiques a més de presentar la mostra d’enoturisme i gastronomia més simbòlica del municipi amb la nova edició d’Alere/Doria.

 

 

Durant deu anys, Alere/Dolia ha apostat pel valor del territori, el paisatge, la gastronomia i la cultura de Teulada-Moraira; tot baix el protagonisme del raïm d’Alexandria i la gran despensa dels producte marines que ofereix el Mediterrani amb els que es creen interessants maridatges i harmonies; una acció amb el que l’Auditori s’obri a la divulgació el primer cap de setmana de setembre.

 

 

Altre torn fou per al showcooking a càrrec de Toni Cantó i el bartender valencià Iván Talens; una exhibició amb el moscatell i els salaons com protagonistes i com fou el plat “guisada de pelleta”.

 

 

Com veiem, la localitat compta amb tot un ventall de possibilitats per al turista.

 

 

Dues accions va impulsar Xàbia en aquesta edició de Fitur, per una part va mostrar la seua cara més sostenible, per altra va presentar els tours virtuals interactius.

 

 

Mitjançant imatges de 360 graus, Xàbia ha donat a conèixer als turistes cadascun dels seus encants; en total són 24 tours virtuals; i alguns d’ells amb una icona interior que aporta més informació. En quant als espais interiors que es poden visitar estan el museu, les esglésies, els convents o el riu-rau d’Arnauda; de llocs exteriors destaca la Granadella, Cala Blanca, la Cova Tallada o la Sèquia de la Nòria.

 

 

Una promoció turística que té la sostenibilitat com clar objectiu que busca fer de Xàbia un destí que conserve el seu estat actual.

 

 

I exemples els tenim en el control dels accessos a la Cala Granadella mitjançant el trenet turístic o la col·laboració amb la Fundació de l’Oceanogràfic que als últims anys ha fet possible conèixer l’estat dels fons marins de Xàbia amb mesures per a protegir la posidònia.

 

 

També s’anunciava l’elaboració d’un decàleg per a conscienciar al turista.

 

 

Fitur és també una important cita per a Calp on va assentar el procés de desestacionalització, promocionant el turisme més enllà del tradicional del sol i platja. Aquest pla, desenvolupat entre el 2015 i 2019 comença a donar els seus fruits al augmentar la mitjana mensual d’ocupació hotelera.

 

 

I a través de diferents espots, 4 de 30 segons i un d’un minut es dóna a conèixer les quatre àrees sobre les que es vol apostar en aquest procés de desestacionalització com són la natura, la gastronomia, la cultura i l’esport.

 

 

Calp també feia referència al procés d’elaboració del Pla Estratègic de Turisme 2020-2030 que haurà de fer front als importants reptes del sector als propers anys.

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.