REPORTATGES COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Xàtiva cultural entrevista a Raquel Langa, mestra de l'escola de danses de Xàtiva

ens compta com i quant es va iniciar en el món de les danses a més d'altres temes

Hui al programa Xàtiva cultural ens acompanya la mestra de l'escola de danses de Xàtiva Raquel Langa. Ella ens compta com i quant es va iniciar en el món de les danses. Ens parla de la vestimenta, de les danses que ha creat al llarg del temps i de les dansetes que es ballen el dia del Corpus a la processó.

...

Xativa Cultural entrevista a Pepe Ventura, Fundador club atletismo Xàtiva i l'EFAX

ens parla de l'esport que es practicava antigament a Xàtiva i d'altres temes

Pepe Ventura, Fundador club atletismo Xàtiva i EFAX ens parla de la seua infantesa, de l'esport que es practicava antigament a Xàtiva i com va fundar club atletismo Xàtiva i i'EFAX

...

Xàtiva Cultural amb Pep Gimeno "Botifarra" i el Nadal

fem un repàs a les costums dels Nadals i cantar unes nadales

Al programa Xàtiva Cultural hem convidat a Pep Gimeno "Botifarra" per a fer un repàs a les costums dels Nadals i cantar unes nadales típiques de les nostres comarques.

...

Ontinyent d'actualitat entrevista a Manolo Requena, professor i pregoner de les Festes de La Puríssima 2021

ens parla de la seua experència com a pregoner

Manolo Requena, professor i pregoner de les Festes de La Puríssima 2021,ens compta la seua experiència en el dia del seu discurs, de les Festes i de la Patrona. També ens parla de la part lúdica de la processó de Puríssima on trobem als gegants i cabets. Per últim ens parla de l'emissari Jacobo i la tra...


Entrevista Natàlia Enguix, regidora de Govern Obert de l'Ajuntament d'Ontinyent

ens informa al voltant de la proposta d'incentivar la reforma d'habitatges particulars bonificant l'impost de construccions

La regidora de Govern Obert de l’Ajuntament d’Ontinyent, Natàlia Enguix, ens ha acompanyat hui per a informar al voltant de la proposta d’incentivar la reforma d’habitatges particulars bonificant l’impost de construccions.

...


Noticies 1 a 5 de 221

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.