REPORTATGES COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Reportatge Romeria a Santa Anna de la Llosa de Ranes

Es va batre el rècord de participants

El diumenge 1 de maig la localitat de la Llosa de Ranes vivia amb més emoció que mai la seua tradicional romeria a Santa Anna que es celebra des de l’any 1986, sent interrompuda aquests dos últims anys per la pandèmia. Ganes hi havia moltes així que l’èxit estava garantit, inclús es va batre r&e...


Reportatge Festes de Moros i Cristians d'Agullent

Enguany sense capitanies

La festa de Moros i Cristians ha tornat a Agullent. Una festa que recorda les lluites i guerres entre regnes cristians i musulmans, un simbolisme que podem veure en els actes de les Dianes, l'Entrada, els Alardos i les Ambaixades, on s'escenifica la lluita verbal pel castell, que tanca la festa.

Sembla mentida, però per fi, Agulle...


Ontinyent d'actualitat entrevista al fotògraf Xavi Mollá

ens parla de la seua passió per la fotogràfia i els seus treballs

El fotògraf Xavi Mollá ens parla de com es va iniciar en el món de la fotografia, de la seua obra i dels seus treballs com a fotògrafs i com a editor de llibres.

...

Xativa cultural entrevista a Víctor Torres, director de l'associació cultural Teatre de la Lluna

ens parla de la seua trajectoria

Víctor Torres, Director Teatre de la Lluna ens conta com és va iniciar en el món del teatre així com els diferents obres de teatre que han dut a terme durant el 25 anys de l'associació cultural La Lluna

...

Ontinyent d'actualitat entrevista a Javier Reig, President de l'associació de Festes de La Puríssima

en parla de la festa

Javier Reig és el President de l'associació de Festes de La Puríssima d'Ontinyent i ens parla de com afronta el nou càrrec i les novetats que estan preparant per a la festa.

...


Noticies 1 a 5 de 221

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.