REPORTATGES COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Programa "L'alcalde respon"

L'alcalde de Xàtiva Roger Cerdà repassa l'actualitat de la ciutat

L'obertura de CRIS i CEEM; la presència institucional en l'Homenatge als Maulets; la rehabilitació abans que finalitze la legislatura de l'ermita del Puig, la I Fira de l'All o les últimes sentències condemnatòries que deixen minvades les arques de l'ajuntament són repassats i explicats pel m&a...


L'ALCALDE RESPON

ROGER CERDÀ

Aquesta nit a les 22:30h en TV Comarcal estrenem "L'alcalde respon", Roger Cerdà ens posa al dia de tota l'actualitat de Xàtiva.

...

Acte de baixà de la bandera

Festes de Sant Antoni de Canals

Reportatge de la Baixà de la Bandera 2016 de Canals i salutació de benvinguda a les festes 

...

Making off TV Comarcal festes Sant Antoni 2015

Canals

Demà la TV Comarcal torna a retransmetre en directe les festes de Sant Antoni de Canals. Tres dies e els que el protem la festa a casa amb un gran desplegament tècnic i humà. Ací tens el making off del diercte de l'any passat. Així de bé s'ho passa l'equip de la TV Comarcal!

...

4ª Edició Plaza Boda

Xàtiva 2015

El dia de la nostra boda és segurament un dels més esperats i especials de la nostra vida i per aquest motiu, desitgem que siga molt especial, motiu pel qual s'ha d'organitzar amb conciència. Una vegada més, i ja van quatre edicions, la Fira Plaza Boda, celebrada al Centre Comercial Plaza Mayor de Xàtiva a finals...Noticies 221 a 221 de 221

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.